Thursday, October 28

Datang Keje Bawak Otak Ke Tak?

Ada satu budak...
Bila kita ckp, angguk2, senyum2, paham..paham

Tp bila buat keje.. byk yg hancus, detail sume kelam kabut
Benda yg common sense pun tak blh nak pikir
Kalau nak straight je baik aku keje ngan mesin

Kadang2 kalo tgh hot, nak je aku tanya... datang sini bawak otak ke tak?
Tolong la belajar berpikir sikit..


2 comments:

eeeda said...

Jenis org yg tak boleh fikir time tu....kena ambil masa untuk fikir tu...

sue said...

kalau gitu takpe..
masalahnya kalo dia blk pk pon, hasil sama jgk..

entah le...