Monday, October 25

Kedai Mamak With Bad Service

Ni la natijahnya bila berada dlm mode memerap kat umah.. boring je. Blog pun tak tau nak update apa.

Entry ni request dari en.Kiva, dah lama.. baru skrg ada hati nak buat story. Pasal ketakpuasan hati dgn service satu kedai nih..

Mcm yg semua org tau.. kalau masuk kedai mamak.. laju je dirg amik order. Siap order pun laju je, rasa lain cite ye.. cite service je skrg ni..

Gambar ni pinjam dr sini. Harap tuan blog izinkan ye



Lokasi: Ampang


Citenye.. kitorg 2 kali gi kedai ni, 2 kali service lembab.. padahal duk dpn kaunter je. Nak amik order bertaun. Budak yg keje situ blh lak dtg meja kitorg semata2 nak amik bekas sudu.. tak plk tanya dah order belum. Pas amik di blah laju je..

Last2 kitorg blah..

p/s: saya bkn fan kedai mamak, tp customer ttp customer kan.. kena la layan baik2 tak kirala kedai tu taraf berapa bintang pun

Itu saja.. sekian terima kasih




3 comments:

Zaidah said...

tak suka makan kat kedai mamak....huhuhu

Webmaster@Echam said...

Saya selalu ke kedai mamak. Tapi bukan semua. Hanya yang terpilih atas faktor2 kebersihan.. hehehhe

sue said...

byk dgr cite psl kedai mamak.. tp ada jg yg blh dipercaya rasanya

yg penting kena hati2