Sunday, November 21

Kenduri Kawen.. Lagu Tak Henti2






Kat sini ada wedding, nearby
Lagu tak henti2 dr mlm td.. mlm td stop pun bila dah tgh mlm
Rasanya bukan radio.. diorg nyanyi ngan kompang
Tp tak henti2 la plak..


Skrg mmg style nyanyi sampai lebam ke kalo ada wedding?





6 comments:

mamawana said...

Salam..

Kalu terlebiey sudah dgn laguuuu sampai khayal tak sedar dan menyusahkan jiran tetangga sekeliling itu dah memudarat, membengkakkan telingan dan hati. ngeeee..jgn marer

Ena said...

tu la.. masalahnya..

cik maira said...

nak panggil hujan turun tu. rahmattt. hihihihihi :D

Yan said...

sebab tu benda2 yg menghayalkan, memudaratkan seperti ini haram ada dlms sesuatu majlis pernikahan/perkahwinan..

sue said...

tu la.. naik pening dibuatnya

alinac lover said...

time ni la nak karoke free..hehe