Sunday, December 26

Safiyyah Dah Daftar Sekolah


Alhamdulillah..
Akhirnya selesai jg daftarkan kaklong sekolah tadika. Kaklong daftar di PASTI, dia excited betul nak pegi sekolah. Hopefully semangat tu kekal sepanjang masa..

Sedikit info tentang pendaftaran PASTI.
Yuran daftar RM480. Yuran ni merangkumi sepasang uniform + tudung + lencana, pakaian sukan, buku teks + alat tulis, satu set buku smart reader, buku rekod, peperiksaan, lawatan, ihtifal, kebajikan, insuran dan yuran bulanan utk 2 bln.

Yuran bulanan RM70.
Jika ada adik beradik lain, adik akan dpt 10% diskaun utk yuran bulanan..
Waktu sekolah 8pg-11.30pg.
PASTI jg ada transit, byrn lain.

Tak sabar nak tunggu kaklong punya 1st day...





3 comments:

zarina aiman azhar said...

besar dah anak su....

sue said...

rasa mcm baru je bdk tu melalak2 lapar susu.. skrg dah nak gi skolah :)

Mawar Merah said...

Syoknye antr ank gi 1st formal edu dia.. Sy bilalah lg. Huk3