Saturday, February 5

Kenduri Kawen !!

Hr ni ada 1 kenduri kawen yg nak diattend.. tak jauh pun, kat bwh tu je.. Kenduri kawen yg dinanti2 akhirnya berlangsung juga.. TAHNIAH buat my good fren ZURA.. SELAMAT PENGANTIN BARU!

Dari rumah dah blh terasa kemeriahan kenduri.. dah blh dgr lagu2 klasik kenduri kawen dah ni.. but don't worry.. volume under control.. tak mcm kenduri seberang jln hr tu, mcm nak pekak telinga.. Yg ni sayup2 je, just nice..

Kadang2 saya mmg suka/teringin nak mkn kenduri kawen.. pelik tak. My hb kata saya ni nostalgik.. sbb tu teringin nak mkn kenduri kawen.. ye ke? Tah le..
Tp mmg la.. Kdg2 bau lauk kenduri tu mcm memanggil2 je.. Sedap tu bau lauk tgh masak.. wp bila dah masuk tekak biasa2 je..

Ooohh.. bila ada bdk kecik karaoke jd tak berapa sayu suasana kenduri kawen..(skrg tgh dgr suara bdk karaoke.. sapa la agaknya)

Ayak.. bdk2 ber3 ni blm bgn lg.. tu la tido lwt semlm..
Layan online dulu br siap2 mkn kenduri..

Selamat takyah masak lunch kan :)




3 comments:

eeeda said...

Sama lah... hari nie pe kenduri kawin kawan masa sek rendah di kg halaman....

Mawar Merah said...

MM blik kg hubby, dh 3 kenduri tahlil n doa selamat MM pegi. Kenduri kawen sedara belah mak MM xdpt pegi sbb minggu ni blik kg suami la plak. adei...hrp sdara MM xkecik ati

sue said...

eeeda: syok jg blh sambil2 blk kg

MM: nak buat cane MM, kita kena la ikut husband kan. at least xyah pk nak kena masak ye :)