Friday, September 23

Giant. No Frills Tier Drawer. Terhangat Dipasaran


Uoll dah tgk promosi Giant minggu ni? Kalo blm blh klik link ni ha (disclaimer: aku bukan staff Giant mahupun agen promosi Giant ya).

Nampak drawer rege 29.99 tuh?
Lps tgk promotion ni kitorg pun siap2 gi Giant la.. cdg nak pi beli.. jrg2 dpt murah kan mende alah tu.

Sekadar hiasan. 5 Tier Drawer..

Sampai Giant cari2 takde la plak yg rege 29.99 seperti yg diwar2 kan. Yg ada sume harga lebih..
Rupa2nya bkn aku je yg serbu Giant carik mende ni.. ada lg 2,3 org cari bende yg sama.. Dgr je diorg merungut2 carik xjumpa.. Mmg xjumpa pun.. kitorg pun xjumpa mende tu.

At last diorg pun tanya staff kat situ.. Rupa2nya ada.. tp tag rege 39.99 (xnak bg org beli ke apa?) dan ada 1 je kat situ.. xtau la sama ada mmg ada 1 je atau yg lain dah kene rembat pd sesi pagi..

Nampaknya bkn rezeki kitorg hari ni.. Aku xbeli yg ni.. aku rembat yg lain sbb mmg dah niat nak beli.. hahaha

So..apalagi.. sapa yg belum pegi, sok pg serbuuuu Giant.. untung2 ada rezeki korang   :)


1 comment:

Fabulous Me said...

btw kt tesco pon mcm tuh.. kte pegi tgk xde.. sbr je le