Monday, September 19

My 2cent.. Iklan Idola Kecil Merosakkan



Korang tak rasa iklan ni agak inappropriate & merosakkan ke..
Ada ke patut bdk skolah..cikgu suruh pegi audition idola kecil..hmm


6 comments:

zarina aiman azhar said...

mmg rosak pon.....dalam library pon nak nyanyi....haaaa dtg sekolah sy, tau lahhhh budak cam ni nak kena ape...langsung tak berdisiplin....

sue said...

cikgu dah marah.. rilek2

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

itulah kan sue..x sesuai la iklan tue. kalau blh X NAK la ramai budak sekolah bila beso jadi penyanyi. ini menggalakkan la pulak. adessss...

iklan nie salah satu pengaruh yg paling cepat kalau org nak ikut!!!!

sue said...

betul tu kina kan..

Anonymous said...

betol!! tengah google ni sbb nak komplen, tp tak tahu kat mane nak salurkan kemarahan. budak skolah tade disiplin, bawak mp4 ke iphone tu?? nyanyi2 pulak kat sekolah. bapak aku cikgu, mengamuk btol die tengok iklan tu. tak setuju!! mane ye nak komplen??

Anonymous said...

besar nnt,leh aku 'makan' budak pompuan ni..hahaha