Thursday, February 23

Safiyyah Kena Chicken Pox

Hari ni dah msuk hari ke 8. According to doctor esok dah blh pegi sekolah blk.. just bintik2 masih ada.
Lucky dia cuma demam 2 hari je.. so dia pun boring duk umah. And lucky cpt baik coz next week dah exam mid semester..




4 comments:

Nyue said...

alala...skang musim chicken pox ker?
jgn kne hjn taw...

Aishah Jahirah said...

dah pnh kena masa sekolah dulu...harap2 dah imum la antibodi...heheh

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam sue.pernah kena chicken pox ngan anak2.Yg herannya HB tak kena lak..hihi.

hijauoren said...

salam ziarah ^__^

sy pun aritu kena bulan 4, sorg2, sib baik husband and anak2 x kena especially yg kecik mase tu br sthn stgh and masih nyusu lak lg.. alhamdulillah. cuma 7 hari tu mmg x nyusukan die direct la.. sayu sgt ati mase tu.. huhu