Wednesday, June 30

Puteri Resort, Ayer Keroh

26-27 Jun. Night check in

Puteri Resort Located few minutes after Ayer Keroh exit (PLUS)
Weekdays rate: 190+
Weekend rate: 200+

Masa sampai semua bilik almost full. Yg ada cuma Deluxe Room je (bilik dgn 2 single bed)
Kat resort ni ada tpt utk team building. Kebetulan weekend tu mmg ada group yg buat team building & nampak mcm ada function jgk masa sampai tu








Pemandangan dari balkoni




Next morning breakfast kat Dayang Coffee House. Menu tak berapa menarik tp boleh la [nasi lemak, nasi grg, kuey teow grg, sosej, pancake + madu, bake beans, bubur, roti + planta + strawberry jam, cereal + milk, buah2, coffee, tea, mango juice, guava juice]

After breakfast jln2 sekitar resort, Safi ngan Hana pantang tgk air nak terjun saja. Mula2 bg diorg main playground je, tp mcm tak brp best. At last mandi pool jgk...nasib bwk baju lebih



k.long rempit katak.. k.ngah main ngan gown lg..



kebetulan pg tu hujan, jd playground agak basah..diorg nak main pun tak brp best






Seronok sekali sekala dpt lari dari kesibukan KL. Rasa weekend lebih panjang bila berada kat luar KL..

So, kalau ada sesapa nak try resort ni or nak berTeam Building boleh la calling2 for reservation





2 comments:

CikNi Ahnie (KakNi) said...

Macam menarik aje puteri resort ni, teringin nak pergi pulak...

sue said...

ok je kalau nak santai2 weekend..