Thursday, July 1

Pengguna Facebook Sila Hati2

Jika anda tak suka Isra3l sila JANGAN like mereka di facebook

Hari ni jgk2 di facebook dan jumpa info ni. Sekadar nak share kat sini kalau2 masih ada yg belum tahu since sy pun br tahu hari ni

Sila hati2 bila anda menulis di facebook anda. Jgn sekali2 menulis perkataan Isra3l dgn ejaan yg betul kerana secara automatik anda akan LIKE fanpage Isra3l & automatik akan menjadi friend kpd mereka

Similar post & example HERE. Credit to bloggy





3 comments:

Man Kuchai said...

Memang pun kalau kita tulis perkataan secara terangan,mmg keluar kat fanpage tu.

puteri said...

hampewh btol

sue said...

hai man & puteri

tu la..kena hati2..diorg selalu guna cara halus..