Sunday, October 10

Taman Tasik Titiwangsa

Dah lama sgt tak dtg Tmn Tasik Titiwangsa ni.. dulu masa zaman study selalu dtg lepak2 sini. Byk betul perubahannya skrg.

Dulu2 tmn permainan kanak2 cuma ada beberapa gelongsor & buaian je.. sekarang besar gila tmn permainan dia.. kalah playground KLCC.
Nak bagi bdk2 main pun was2.. takut dia best2 main, kita yg cuak sbb cari tak jumpa..













Kiosk & gerai mknn pun dah byk.. kalau dulu mana ada.. yg ada pun gerai dkt ngan tpt kuda tu je.
Bahagian yg dulunya ada replika KLCC dah tak wujud lg.. kawasan tu ditambak lebih jauh ke depan.. dkt dgn air













Dulu kat area ni la ada taman kecik ngan replika KLCC.. tinggal kenangan..



2 comments:

mamawana said...

Salam..

Cantiknya Tmn T. Ttwangsa. Lama gak mama tak gi jogging/taichi pagi2 kat sana.

sue said...

tu la.. byk yg dah berubah skrg ni