Monday, November 29

1st Time Pakai Pashmina.. Nak Share Cara2 Pakai Pashmina


Mula2.. sori la sbb saya agak jakun.. 1st time pakai pashmina.. Org lain hari2 pakai tak heran pon
Tp tak kira, nak share gak ngan uoll
Biasanya saya cuma pakai tudung instant, celup.. siap!
Demi nak kelainan utk mlm Denim & Diamond, saya try la pakai pashmina. Pashmina ni pon hadiah dr seorg kawan.. nama nak beli sendiri, tak tau bila..





Actually style tu bkn ciptaan sendiri ye.. saya gigih meng'youtube' mlm sebelumnya.. Abih semua video digodek2 (tak la semua) sampai juling2 bijik mata.. Nasib internet skrg ok, kalo tak mau sakit jiwa..

At last saya pilih style ni utk dikenakan.. simple & tak serabut
Selesa jgk rupanya pakai pashmina ni



Cik adik ni sungguh ayu, kan. Ada byk lg style lain yg dia ada. Kalau uoll minat blh pg kat youtube atau Blog dia



so.. uoll minat style lilit tudung yg mcm mana ye?






5 comments:

teratai said...

salam, kak suka stail ikin, terus masuk kepala, cepat n cantik. Tapi kalau ke tmpt kerja,biasanya pakai tudung bawal!

Fiqah Alias said...

hehe..suke3..thanx a lot utk perkongsian nie...(^_^)

Halia Kentang @ Annpaan said...

comel2x

Aisyah Kay said...

best nyee tgk org pakai tudung lilit ni..teringin nak pakai tp x sesuai laa dgn muka i -.-

sue said...

teratai: sue kalau gi keje pakai tudung siap je.. mudah

fiqah: anytime dear..

halia kentang: tu la.. adik kat youtube tu mmg comel

aisyah: pakai je.. ok punya