Sunday, November 28

Denim & Diamonds Dinner & Dance 2010



Company Annual Dinner utk thn ini
Grand ballroom & banquet level 3



Ada sikit2 mengikut tema



Jauh dr stage tp berdepan dgn skrin.. ok la, not bad





Menu Chinese set.. as usual
Makanan KLCC banquet.. ok, blh kata sedap jg
Mkn mlm td mmg sgt kenyang (mgkn jg sbb ddk semeja dgn org yg tak kuat mkn :P). Sampai part nasi goreng dah full, tak larat nak hbskan wp cuma semangkuk kecik

Yg agak sedih.. nama tak naik utk lucky draw. Hadiah lucky draw plk sgt menarik.. ada slow cooker, termal pot.. iphone 4 ada sebijik.. grand prize RM5k cash! tp dpt kat org lain le :(


Apa2 pun our annual dinner & dance mmg happening!!every time






7 comments:

mamawana said...

Salam ziarah..

Bestnyer annual dinner kan. Next week mama terbang lak ada Annual Dinner kat langkawi. harap2 dpt 1st luckiy draw Grand price....amiiin (mimpi dan perasan dulu dpt lucky draw tu...takpa kan)

Mawar Merah said...

Bila teringat dinner, teringat la hubby org punya POLIMAS dinner kt Star City, Alor Star. Ada ke wat xjemput sekali pasangan? Dah la habis acara tgh mlm buta. Tido la bininye ni sorang2 mlm tu. Habis semua kapel lecturer poli yg lain pun xpuas ati sbb memaksa hubby/wife diorg ke sana smpi berjam2 lmnye. Mcm org bujang la plak xde family.

p/s: Nyampah coz xdpt ikut sm. hehe =P

sue said...

mamawana: syok tu buat kat lankawi.. gudluck for grand prize

mawar merah: yg ni pun for staff je.. kalo family day harusla blh bw family :)

CGG said...

hi sue:)

chinese set??
owhhh i lurv chinese tea:0

fazemy said...

Tringt kisah mula2 ikut bos mkn chinese set kat hotel. Lauk je smpai dulu..hangin takde nasik. Last2 time dah kecik baru nasik nak dtg. Haha sadis.

alinac lover said...

waa.besh la...

sue said...

CGG: sue tak suka sgt chinese tea & yg mlm tu agak terlebih pahit rasanya

fazemy: dulu tak biasa jgk.. tp biasanya mmg co. akan buat chinese set nya lah utk annual dinner

alinac: hehe.. bab mkn, mmg best :)