Wednesday, November 10

Masa.. masa.. mana nak curik?

Blogging bisnes ni dah jd benda yg amat serius ek skrg ni.. dulu ingat org blogging utk suka2 je.
Sy blog ni pun utk suka2 je.. tp bila tgk semua org serius je, teringin gak nak serius.

Tp cita2 tu masih jauh utk dicapai.. kdg2 ada benda nak tulis, tp masa tak sesuai. Bila dah tangguh, dah takde feel lak nak tulis.

Nak berkunjung sana sini pun tak byk masa.. weekend je ada masa lebih sikit
Masa.. masa..


Mcm mana uolls curik masa & mana dpt lambakan idea tu ek?




2 comments:

aiDieNa said...

Sama lar.. kena pandai² cari masa.. bila ada idea jer.. tulis.. tapi betul lar kan.. biler citer dah basi.. nak up entri macam mood tu dah ilang..

sue said...

tu la.. kena tulis on the spot kekdahnya :)