Tuesday, December 7

Satay Station, Kg. Pandan


4 Dec, sabtu
Lps dgr member2 kata satay sini sedap, kitorang pun pegi la try

Lokasi agak senang nak cari. Kalau tau Galaxy Taman Dagang, Ampang dah dkt la tu. Dpn Petronas jln terus je nanti jumpa la satay station.. tp kena bwk keta slow2 sikit sbb ianya agak terlindung dr jln..

Tpt mkn ada 2 area, satu dlm rumah.. mkn bersila. Satu lagi di perkarangan rumah, kerusi meja mcm biasa la..
Masuk2 je akan jumpa tpt bakar satay..







Servis agak ok la sbb kejap je satay dah sampai.. satay sampai dulu dr air

Harga satay 90sen secucuk..
Kitorang order satay ayam shj.. saiz agak besar.. tekstur lembut.. rasa biasa2 je
Kuah satay kuantiti banyak.. rasa biasa2 je, tak cukup ummph..







Selain satay.. ada mee rebus, RM6 semangkuk
Rasa ok2 saja sbb biasa jumpa lg takde rasa.. tp mgkn kuah terlalu pekat

Yg paling tak bleh blah.. pulang baki short 70sen.. bukan dia lupa atau salah kira ya.. tak tau apa reason. Bila tanya baki brp.. dia jwp dgn betul tp yg dia bg mmg short & dgn selambanya terus layan customer lain...

My hb kata.. sorry, no 2nd time..


Kalau ada sapa2 nak try boleh la.. mgkn kena dgn selera uoll.. sapa tau?







3 comments:

kmvsblogger said...

Satay skrg makin mahal..al-maklumlah minyak naik..semua naik..gaji aku je yg tak naik lagi ni

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam, mana lebih sedap satey station or sate kajang.

sue said...

kmv: harga brg naik takpe, asal gaji kita pun naik kan

BSB: tak sure la.. last mkn sate kajang >5 thn dah kot. tp ada org kata sate kat jln peel cheras sblh carefour sedap