Sunday, April 1

Zara @ APSH : Admission/Hosp Ward

Sambungan dr Part 1

Disbbkan bilik penuh kitorg blk umah dulu..
Dkt2 pkl 5pm call hosp blk tanya if bilik dah ok..diorg kata blh dtg..
So..kitorg dtg blk..gi kaunter & proceed ke wad..
Zara kena duk single coz kena isolation..
Tp kalo baby admit rasanya mmg lbh selesa kalo duk single..nak mandi, nak cuci..senang..kalo dia melalak nak susu pun kita je yg dgr..xde mengganggu pesakit lain..

APSH single utk paed ward ni..dia siap katil baby ngan katil mak sekali..so selesa la mak nak tido tmnkan baby..


Bdk2 test katil hosp..
Disbbkan diorg pun tgh chickenpox..so tak kisah diorg dtg melawat pun..mmg dan kena..

Kita tour bilik hosp skit

Tpt air panas..air masak..siap ada rak

TV..old skool

Utk bilik single dpt paper tiap2 hari..mcm kat hotel plak kan..
Blh pilih BH atau Star

Tpt Ibu ddk hilangkan bosan sambil tgk TV atau baca paper..

Side table..ada tepon

Siap ada almari sebijik..

Dlm almari ada fridge kecik..

 Bilik air..

Ada water heater..


Playroom..bdk tak sakit main2..

Playroom ni dpn bilik zara je..


Lps ni kita cite ttg treatment zara plak..Part 3


4 comments:

pinkcolour82 said...

selesa erk.ibu pon tak tension.boleh rehat2 juga kan

Mia Liana said...

hmmm sungguh selesa.... semoga zara cepat sembuh.

Eein Azryn said...

semoga zara cepat sembuh ye.

salam perkenalan. :)

sue said...

alhamdulillah...zara dah sembuh pun..ibu dia yg xde masa nak update..