Sunday, September 14

Lunch @ Jogoya, Starhill Gallery

10 Sep
Departmental lunch

1st time mkn kat japanese restaurant..






masuk2 jumpa sushi dulu..ingatkan kat sini je.. rupanya byk section lg..round 1 rest. pilih je mana, sume blh mkn..
i tak pandai mkn benda mentah..so pilih mana2 yg agak dimsk or vege2/salad..
ada 1 dish ni siput tp tak tau siput apa & dia ada tulis kalau msak ngan alkohol..


pumpkin soup..roti..satu lg tu campuran ayam cheese n something xingat..dibakar
selain ni, byk lagi pilihan sup..miso sup, tomyam sup, yg lain2 xingat nama
haha..ingat apa yg dimkn je..

seafood..ada sotong, kerang bsr ni apa nama dia ek
satay pun ada
actually tempura goreng2 pun ada tp x ambik gmbr

~~ review yg mcm xmenbantu kan :)


dessert time.. 

scone..mango & chocolate cake..
gile byk sebenarnya dessert dia..tp ni je yg mampu telan sbb dah full gile

fruits

ABC pelbagai color pun ada tp dah xlarat nk mkn...


penutup..
aiskrim haagen dasz & coffee

aiskrim brand lain pun ada..pelbagai perisa
ada jgk section yg sediakan wafel & pancake tp seriously dah full..


air pun mcm2 ada..blh pilih..guava, soursop..air kelapa..etc
ada few coctails yg ada alkohol..ada label

marshmallow & coklat fountain pun ada :)


Overall puas hati mkn kat sini..kenyang gile..

Nak lebih info blh chk website Jogoya


Starhill Gallery







No comments: