Saturday, February 12

Ms.Lolla



Di zaman kegawatan ni.. terpaksalah kreatif sikit demi nak berjimat.. Hari tu pegi Giant jumpa diaper ni.. Lolla's Diaper namanya. Nampak mcm made in Indonesia.. Dlm byk2 diaper dia plg murah.. saiz L72 RM25 (dah dibundarkan)..
This round adik Eesya mengeksperiment si Lolla ni.. kalo ok blh la beli lg..




Mcm ni la rupanya.. tak la secantik Drypers.. jauh sekali Mami Poko. Material pun tak selembut Drypers (biasa Eesya pakai Drypers.. mmg sgt puas hati. Tak perlu membazir sampai Mami Poko, mahal sbb kartun2 pd diaper dia tu je.. no offense pengguna Mami Poko ye.. ada duit tak kesah nak pakai jenama apa pun)

So far not bad la.. Eesya takde allergik ke apa dgn material dia. Actually material dia tu tak teruk sgt.. lbh krg jenama2 murah lain yg ada kat kedai2 tu jgk.. mcm plastik sikit rasa dia (tak tau cane nak explain).. Kebocoran yg tak sepatutnya pun takde.. pakai overnight pun ok.. Dulu penah cuba Pampers.. tak thn overnight, bocor.

Tgk la.. kalo ok ok je.. lain kali blh beli lg kot




7 comments:

MrS. F!zA said...

hari tu fitti wat sale di c4 dan billion RM25.. tp xigt lak kuantiti L

suripermai said...

saya guna fitti basic, murah & bagus. overnight pon ok :)RM28 utk 68pcs saiz XL

zarina aiman azhar said...

kalau ada masa lebih mai beli barang kat NSK pampes kat sini lagi murah dr Giant....kat Mydin pun ok lagi dr Giant...Giant, Tesco kalau pampes mahal sket....ok lah langkah berjimat cermat tu....janji sesuai ngan Eesya

sue said...

Mrs.Fiza & Suripermai: that day ada jgk tgk fitty.. last2 pilih yg ni sbb plg murah antara yg lain & blm pernah try


zarina: tu la, ada dgr gak NSK brg murah.. tp jauh la plk nak gi. kat sini area setiawangsa/melawati kot ada

Zakiah_MamaAdamz said...

sblm ni pakai fitti utk dzulqarnain, tp baru2 ni try hey baby, under brand dryper. ok gak kualiti dia. tesco buat promo rm30 untu 2 pek (L48)

sue said...

oo.. tak tau plk hey baby under dryper jgk.. lain kali nak belek

InMineDotCom said...

Salam..kalau puan nak stok lolla's ni saya ada 5pack/rm100(min 5px). Cod klang valley. Whatapps 0122460556